Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Воронцов, Микола Миколайович
    Композиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( патент на корисну модель № 85600 )
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена Василівна
    М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси, що містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить грибну сировину. Stuffed meat for the production of boiled sausage containing beef of veined 1 grade, pork, semi-skimmed milk, skimmed milk powder, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, which is characterized in that it further contains mushroom raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Журавель, Олена Вікторівна
    Основним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.