Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет дієтичний "Гурман"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.Документ Спосіб виробництва купажованого жиру (Патент на корисну модель № 40194)(2009) Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаВ основі корисної моделі лежить завдання удосконалення способу виробництва купажованого жиру з оптимізованим жирнокислотним складом. The basis of the utility model is the task of improving the way kupazhovanoho fat with optimized fatty acid composition.Документ Купажований жир (Патент на корисну модель № 37824)(2008) Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаВ основу корисної моделі поставлено завдання покращення фізіологічних, технологічних та споживчих властивостей кулінарних жирів. The basis of the utility model tasked with improving physiological, technological and consumer characteristics cooking oils.