Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Склад снеків на основі насіння масляничних культур (Патент на корисну модель № 145080)
    (2020) Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна
    Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема до харчоконцентратної галузі, і може бути використано для отримання снеків спеціального призначення для окремих груп населення, в тому числі для людей з високими фізичними навантаженнями. Снеки на основі насіння масляничних культур, що містять борошно пшеничне, сіль кухонну. Додатково містить подрібнене соняшникове насіння та яєчний жовток.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Махинько, Людмила Василівна
    Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.