Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового продукту (Патент на винахід № 117419)
    (2018) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Дем'янів, Ірина Юріївна
    Винахід стосується способу виробництва молочно-білкового продукту, що включає попередній підігрів молока та коагулянта, коагуляцію білків молока з наступним видаленням молочної сироватки, причому як коагулянт використовують дисперговані плоди обліпихи з рН 2,6-2,7 в кількості 5-9 % до маси молока, процес коагуляції білків молока здійснюють за температури 63-67 °C протягом 3-5 хв, а видалення молочної сироватки проводять після утворення білково-ягідної основи.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 125024)
    (2018) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур Петрович
    Наведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на винахід № 118522)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур Петрович
    Наведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.