Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Суфле дієтичного призначення на основі ізомальтитолу та фруктози (Патент на корисну модель № 134363)(2019) Мурзін, Андрій Вадимович; Мурзіна, Анастасія Едуардівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаСуфле дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, згідно з корисною моделлю додатково містить ізомальтитол та фруктозу.The dietary soufflé comprises agar, an egg-dried protein, a citric acid and an essence, according to the invention additionally contains isomalitol and fructose.Документ Спосіб виробництва козинаків (Патент на винахід № 104404)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Арутюнян, Анна Рудіківна; Фурманова, Юлія ПетрівнаЗаявлено спосіб виробництва козинаків, який включає одержання цукрового сиропу, з додаванням лимонної або молочної кислоти, утворення карамелі, змішування ядер смакового наповнювача з карамельною масою, додавання цільових добавок та охолодження, причому при уварюванні цукрового сиропу використовують масло вершкове в кількості 5-20 % від маси цукру, а як смаковий наповнювач використовують насіння льону, попередньо обжареного при температурі 150-220 °C. A method for making kozinaki is applied, it includes obtaining a sugar syrup, adding citric or lactic acid, forming caramel, mixing kernels of flavour filler with the caramel mass, adding basic additives and cooling. While boiling up the sugar syrup, butter is used in an amount of 5-20 % of sugar mass, and linseed, preliminary fried at a temperature of 150-220 °C is used as the flavour filler.Документ Спосіб виробництва "легких" гречаних зерен (Патент на корисну модель №54307)(2010) Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Корж, Тамара ВолодимирівнаСпосіб виробництва "легких" гречаних зерен, який передбачає очищення зерна гречки від домішок, пропарювання, висушування, охолодження, провіювання для відділення легких домішок, сортування на шість фракцій за крупністю, пофракційне лущення пропареного зерна, сортування продуктів лущення. Процес лущення зерна гречки перших чотирьох фракцій крупності відбувається внаслідок вибухання зерен при їх обробленні у електромагнітному полі надвисокої частоти з потужністю магнетрона 400-900 Вт протягом 40-120 с з наступним охолодженням. A method for making "light" buckwheat grains, which provides for cleaning the buckwheat grains from dirt, parboiling, drying, cooling, aeration for removing light dirt, classification for six fractions according to size thereof, fraction-by-fraction shelling of the parboiled grain, classification shelled products. The process of shelling the buckwheat grain of the first four size fractions is carried out as a result of puffing of the grains while treating thereof in the electromagnetic field of super high frequency with a power of a magnetron of 400-900 Wt for 40-120 s, with the following cooling.Документ Спосіб виробництва “легких” гречаних зерен (Патент на винахід №98803)(2012) Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Корж, Тамара ВолодимирівнаСпосіб виробництва "легких" гречаних зерен, який передбачає очищення зерна гречки від домішок, пропарювання, висушування, охолодження, провіювання для відділення легких домішок, сортування на шість фракцій за крупністю, пофракційне лущення пропареного зерна, сортування продуктів лущення. Процес лущення зерна гречки перших чотирьох фракцій крупності відбувається внаслідок вибухання зерен при їх обробленні у електромагнітному полі надвисокої частоти з потужністю магнетрона 400-900 Вт протягом 40-120 с з наступним охолодженням. A method for making "light" buckwheat grains, which provides for cleaning the buckwheat grains from dirt, parboiling, drying, cooling, aeration for removing light dirt, classification for six fractions according to size thereof, fraction-by-fraction shelling of the parboiled grain, classification shelled products. The process of shelling the buckwheat grain of the first four size fractions is carried out as a result of puffing of the grains while treating thereof in the electromagnetic field of super high frequency with a power of a magnetron of 400-900 Wt for 40-120 s, with the following cooling.