Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинні консерви для спеціального харчування (Патент на корисну модель № 139233)
    (2019) Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Морозов, Вадим Юрійович; Гуралевич, Анна Ярославівна
    В основу корисної моделі поставлена задача - створити консерви для спеціального харчування на м'ясній та овочевій основі із зерновим компонентом, збагаченні біологічно-активними речовинами, які мають лікувально-профілактичні властивості. До складу консервів для спеціального харчування, що містять м'ясо птиці, цибулю, біомасу гриба, сіль та воду, згідно з корисною моделлю, додатково входить шкірка куряча, суміш пророщених зерен злакових культур (пшениця, овес кукурудза, ячмінь), сочевиця гідратована і бланшована, перець чорний мелений, як біомаса гриба використовується біомаса гливи Pleurotus ostreatus. The basis of the utility model is the task – to create canned food for special nutrition on a meat and vegetable basis with a grain component, enriched with biologically active substances that have therapeutic and prophylactic properties. Canned food, containing poultry, onions, mushroom biomass, salt and water, according to the utility model, additionally includes chicken skin, a mixture of germinated grains of cereals (wheat, oats, corn, barley), hydrated lentils and blanched, ground black pepper, as the biomass of the fungus used biomass of oyster mushrooms Pleurotus ostreatus.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясо-рослинні консерви (Патент на корисну модель № 139231)
    (2019) Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пащенко, Максим Олександрович; Гуралевич, Анна Ярославівна
    Основною задачею корисної моделі є створення композиції для виробництва м'ясо- рослинних консервів, з підвищеною біологічною та харчовою цінністю продукції, збагачення виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зменшення собівартості. М'ясо-рослинні консерви включають м'ясо куряче, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, додатково містять шкірку курячу, сочевицю гідратовану і бланшовану, цибулю ріпчасту свіжу та бульйон. The main task of the utility model is to create a composition for the production of canned meat and vegetables, with increased biological and nutritional value of products, enrichment of products with macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and reducing costs. Canned meat and vegetables include chicken, table salt, ground black pepper, according to the utility model, additionally contain chicken skin, hydrated and blanched lentils, fresh onions and broth.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом (Патент на корисну модель № 131277)
    (2019) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кучук, Юрій Васильович
    Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі, згідно з корисною моделлю, додатково містить курятину, нут гідратований 1:3, пшеничну клітковину, суміш петрушки і кропу. Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs, in accordance with the utility model, additionally contains chicken, chickpeas hydrated 1: 3, wheat fiber, a mixture of parsley and dill.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 130713)
    (2018) Кияниця, Владислав Валерійович; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі. Згідно з корисною моделлю додатково містить курятину, сочевицю гідратовану 1:3, сухі зародки пшениці суміш петрушки і кропу. Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs. According to the utility model additionally contains chicken, lentil hydrated 1: 3, dry wheat germ mixture of parsley and dill.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинний паштет
    (2018) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Золотухіна, Марія Дмитрівна
    В основу корисної моделі поставлена задача створення м'ясо-рослинного паштету, який збалансований за органолептичними показниками, харчовою цінністю, підвищеної біологічної цінності та високими показниками якості. The basis of the useful model is the task of creating a meat and vegetable paste that is balanced by organoleptic parameters, nutritional value, high biological value and high quality indices.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні котлети (Патент на корисну модель № 82779)
    (2013) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Литвин, Сергій Володимирович
    Котлети м'ясні, що містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно “ЄСО" (пшениця), воду на гідратацію, яйця, цибулю, масло вершкове, борошно сухарне, борошно на підсипку, які відрізняються тим, що додатково містять гриби бланшовані у наступному співвідношенні компонентів, %: м'ясо куряче 18,0-25,0 свинина напівжирна 26,0-30,0 борошно "ЄСО" (пшениця) 2,5-3,0 яйця 8,0-12,0 цибуля 9,0-12,0 масло вершкове 1,5-2,0 борошно сухарне 2,0-4,0 борошно на підсипку 2,5-3,5 гриби бланшовані 10,0-15,0 вода на гідратацію решта. Chicken meat containing meat, chicken, pork bold, flour "ESA" (wheat), water for hydration, eggs, onion, butter, flour, rusks, flour for addition, characterized in further comprising mushrooms blanched the following ratio of components,% chicken meat 18,0-25,0 Pork bold 26,0-30,0 flour "ESA" (wheat) 2,5-3,0 eggs 8,0-12,0 onion 9,0-12,0 butter 1.5-2.0 flour rusks 2,0-4,0 flour for addition 2.5-3.5 mushrooms blanched 10,0-15,0 hydration water at rest.