Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Цукерка з фруктовим корпусом «Вата» (Патент України на винахід № 120241)(2018) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВинахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить курагу, мед, волоський горіх та додатково містить корицю, мускатний горіх, куркуму, кардамон, банан сушений, насіння соняшникe, моркву сушену, морські водорості.Документ Цукерка з фруктовим корпусом «Пітта» (Патент України на винахід № 120576)(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВинахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.Документ Цукерка з фруктовим корпусом «Капха» (Патент України на винахід № 120575)(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВинахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.Документ Сирковий виріб з прянощами (патент на корисну модель № 116591)(2017) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Комлик, Дмитро СергійовичСирковий виріб з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та прянощі. Як прянощі використовують майоран та гуньбу. The raw spinach product contains the sour milk base, salt and spices. Like spices using marjoram and guerrillas.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107197)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі,як смакові наповнювачі використовується імбир, гвоздика, аніс та чорний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring excipients fillers used as flavoring ginger, cloves, anise and black pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107198)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовується імбир, гвоздика, духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cloves, allspice and pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107830)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван МихайловичКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовують імбир, аніс, мускатний горіх та чорний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, anise, nutmeg and black pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107199)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовуються імбир, кориця, духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cinnamon, allspice and pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107201)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовують імбир, кардамон, пажитнік та духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cardamom, allspice and pepper pazhytnik.Документ Пастоподібний кисломолочний продукт із композиціями прянощів(2011) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Насретдінова, Каріна ХалітівнаКорисна модель відноситься до молочної промисловості, а саме до рецептур кисломолочних продуктів на основі сиру кисломолочного і сметани та може бути використана при виробництві на молочних підприємствах. В основу корисної моделі поставлена задача створення нового кисломолочного продукту з оригінальними органолептичними показниками та розширення асортименту пастоподібних кисломолочних продуктів. Задача вирішується тим, що до кисломолочної основи додають композиції прянощів, у такому співвідношенні 0,6 – 1,8%, а також додатково використовують сіль, 0,8 – 1,0%. The invention relates to the dairy industry, namely, the formulations of fermented milk-based cheese, sour milk and sour cream, and can be used in the manufacture of dairy factories. The basis of the utility model the task of creating a new fermented milk product with the original organoleptic characteristics and diversification paste of fermented milk products. The problem is solved in that the composition of dairy bases added spices, then the ratio of 0.6 - 1.8%, and further use of salt, 0.8 - 1.0%.