Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129703)(2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Литвиненко, Дар'я Юріївна; Коломієць, Володимир Сергійович; Костюк, Євген ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету, збагаченого харчовими волокнами, вітамінами, амінокислотами, цінними і необхідними мікроорганізму для обміну речовин. The basis of the useful model is the task of developing a formulation of paste enriched with food fibers, vitamins, amino acids, valuable and essential microorganisms for metabolism.Документ Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)(2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Литвиненко, Дар'я ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.Документ М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( Патент на корисну модель № 107993 )(2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена ВасилівнаПоставлена задача вирішується тим, що м'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси із грибною сировиною, який включає: яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, згідно винаходу додатково містить грибну сировину. The task is solved by the fact that minced meat for the production of boiled sausage with mushroom raw material, which includes: 1 grade veal beef, semolina pork, milk dry non-fat, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, according to the invention in addition contains mushroom raw material.Документ Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Воронцов, Микола МиколайовичКомпозиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.Документ М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( патент на корисну модель № 85600 )(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена ВасилівнаМ'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси, що містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить грибну сировину. Stuffed meat for the production of boiled sausage containing beef of veined 1 grade, pork, semi-skimmed milk, skimmed milk powder, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, which is characterized in that it further contains mushroom raw materials.Документ Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці (Патент України на корисну модель № 83983)(2013) Гащук, Олександра Ізидорівна; Пасічний, Василь Миколайович; Височинський, Олексій ОлексійовичУ патенті запропоновано фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці, який включає яловичину, свинину, рис відварений, цибулю ріпчасту, яйця курячі, грибну сировину, причому додатково містить розторопшу та суміш петрушки і кропу. Іn the patent proposed for the production of minced meat frozen convenience foods in dough coating, which includes beef, pork, boiled rice, bulb onion, eggs, chicken, mushroom raw material, and additionally contains milk Thistle and a mixture of parsley and dill.Документ Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)(2010) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаРозроблено композицію для виробництва соусів, яка включає водну фазу, грибну сировину, рослинні наповнювачі, прянощі, яка відрізняється тим, що як водну фазу використовують бульйон, як грибну сировину – порошкоподібний напівфабрикат з грибів глива звичайна, як жирову сировину – вершки тваринні або рослинні, рослинні наповнювачі – крохмаль картопляний або кукурудзяний або борошно пшеничне, як прянощі – цибулю сушену, моркву сушену, гірчичний порошок та додатково містить сіль кухонну, цукор і суміш спецій, у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: бульйон 73,5-78,5 порошкоподібний грибний напівфабрикат з грибів глива звичайна 2,5-7,5 вершки 10 % тваринні або рослинні 5,0-16,0 цибуля смажена 0,1-1,5 морква сушена 0,1-1,5 крохмаль картопляний або кукурудзяний або борошно пшеничне 0,1-0,4 сіль кухонна 1,1-1,4 суміш спецій 0,1-0,4 Have been developed а composition for the manufacture of sauces, which includes water phase, mushroom raw materials vegetable fillers, spices. This composition is characterized in that the water phase using broth, as raw mushroom - powdered semi finished from mushrooms oyster mushroom, as fatty material - animal or vegetable cream, vegetable filling - potato starch or corn or wheat flour, as spices - dried onions, dried carrots, mustard powder. This composition further comprises a salt, sugar and spice mix, next ratio, %: broth 73,5-78,5 powdered mushrooms semi-finished from oyster mushroom 2,5-7,5 cream 10% animal or vegetable 5,0-16,0 fried onions 0,1-1,5 dried carrots 0,1-1,5 potato starch or corn or wheat flour 0,1-0,4 salt 1,1-1,4 spice mix 0,1-0,4Документ М’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56168 )(2012) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Журавель, Олена ВікторівнаПри використанні м'ясного фаршу з додаванням грибів, дає можливість частково замінити м'ясну сировину грибною збагачуючи м'ясопродукти макро- та мікронутрієнтами, ессенціальними кислотами, речовинами необхідними для нормального функціонування людського організму. Using minced meat with the addition of mushrooms, allows partially replace meat raw meat mushroom enriching macro-and micronutrients, essential acids, substances essential for normal functioning of the human body.