Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Вареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)(2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина ОлександрівнаВареноковбасний виріб містить яловичину жиловану першого сорту, свинину жиловану напівжирну та додатково містять м'ясо птиці та білкову композицію. The cooked sausage product includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork. Additionally contains poultry meat and protein composition.Документ Варена ковбаса «Молодіжна» (патент на корисну модель № 127271)(2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана ПетрівнаВарена ковбаса «Молодіжна» містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, соєвий ізолят, харчові волокна, сіль кухонну, цукор-пісок, чорний перець, причому містить сухе молоко, як харчові волокна містить пшеничну клітковину, духмяний перець та часник. The cooked sausage «Molodizhna»includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork, soy protein, dietary fiber, salt, sugar, black pepper, and additionally contains milk powder, as the food fiber contains wheat fiber, fragrant pepper and garlic.Документ Ковбаса варена «Вілійська» (Патент на корисну модель № 112241)(2016) Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор МирославовичКовбаса варена включає яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, борошно пшеничне І сорту, допоміжну сировину (сіль, спеції), воду. Додатково містить м'ясо куряче червоне, шпик грудний, м'ясо птиці механічного обвалювання, меланж, гідратовану (1:20) білоквмісну харчову композицію (тваринний білок, рослинний білок, гуарова і ксантанова камеді, карбоксиметилцелюлоза, суха молочна сироватка, кремнезем). Boiled sausage includes second-class beef, semi-bold pork, first grade wheat flour, secondary raw materials (salt, spices), water. Additionally contains red chicken meat, lard, mechanically deboned poultry meat, melange, hydrated (1:20) food composition containing protein (animal protein, plant protein, guar and xanthan gums, carboxymethyl cellulose, whey powder, silica).Документ Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович; Фурсік, Оксана ПетрівнаРозроблено рецептуру вареної ковбаси, яка містить м'ясо курятина (філе та стегно), сало, сіль. До складу ковбаси додатково внесено білок тваринного походження (гідратований у співвідношенні 1:20), рисове борошно, олеорезин, кремнезем. В якості білку тваринного походження використовують білкотон свинячий. Have been developed recipe of cooked sausages that containing poultry meat (loin and thigh), fat, salt. Also sausage contains animal origin protein (hydrated at a ratio of 1:20), rice flour, oleoresin, silica. As a animal origin protein using Belkoton.Документ М’ясний фарш для виробництва вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 44381)(2009) Пешук, Людмила Василівна; Мельник, Тетяна АнатоліївнаВ основу корисної моделі поставлена задача удосконалення якісних та органолептичних показників продукту, збалансування його хімічного складу та покращення засвоювання організмом. The basis of the utility model tasked with improving the quality and organoleptic characteristics of the product, balancing its chemical composition and better assimilation by the body.Документ Варена ковбаса „Особлива” (Патент на винахід № 99574)(2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина ВасилівнаРозроблено варену ковбасу, що містить яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що додатково містить м’ясо індиче, сироватку молочну суху, воду, добавку „Вікторія”, як спеції містить тмин, паприку і гірчицю. Developed sausages containing the first sort beef, nitrite of soda, salt, spices, characterized in that it further comprises a turkey-cock meat, dry lactoserum, water, addition "Victoria", as spices it contains a cumin, paprika and mustard.