Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Кекс «Кульбабка» (Патент на винахід № 115727)
    (2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович
    Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.
  • Ескіз
    Документ
    Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)
    (2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна
    Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб пшеничний (Деклараційний патент на корисну модель № 122106)
    (2017) Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович; Дорошенко, Віктор Олександрович
    Хліб пшеничний, який відрізняється тим, що в рецептурному складі частково замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. Wheat bread, which is characterized by the partial replacement of the main ingredient of wheat flour in corn germ flour in the recipe composition.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)
    (2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович
    Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.
  • Ескіз
    Документ
    Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)
    (2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна
    Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.