Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва білого соусу (Патент на корисну модель № 47541)
    (2010) Пасічний, Василь Миколайович; Богдан, Ірина Олександрівна; Хом'якова, Валерія Сергіївна
    Розроблено композиція для виробництва білого соусу, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, вершки сухі рослинні або молочні, сухе молоко або суха молочна сироватка, харчові барвники, сушений часник, гірчичний порошок стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва сметанних соусів (Патент на корисну модель № 47542)
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович; Федотова, Анастасія Василівна; Богдан, Ірина Олександрівна
    Розроблено композицію для виробництва сметанних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок сухі рослинні або молочні вершки, сухе молоко, кориця, сметана, харчові барвники, стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, композицію спецій та приправ на основі натуральних спецій та приправ, композицію харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувач в, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку. A composition for the production of cream sauce, which includes meat broth, vegetable fillers, spices, salt, sugar, food additives, characterized in that as the plant fillers used dried onions, carrots, dried garlic, mustard powder, dry cereal or dairy cream, milk, cinnamon, cream, food coloring, stabilizing compound based on hydrocolloids and food salts or wheat flour, spices and seasonings composition based on natural spices and seasonings, composition of food additives on acidity regulator, raising agent in, emulsifiers, antioxidants, аmplifier taste.