Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Композиция для инъекцирования мяса (Авторское свидетельство № 736933)(1980) Большаков, Алексей Сергеевич; Воронцов, Александр АлександровичКомпозиция для инъекпирования мяса, содержащая соль поваренная , сахар, нитрит натрия, тринатрийпзрофосфат девяти водный, отличающаяся тем, что, с целью повышения ароматических и вкусовых свойств, она дополнительно содержит метионин,-цастин и глутамат натрия при следующем соотношении компонентов, вес: Соль поваренная пищевая 12-14 Сахар 1-2 Нитрит натрия 0,025-0,05 Тринатряйпирофосфат девятиводный 0,5-2,0 α-метионит 0,02-0,05 α-цистин 0,02-0,05 Тиамин 0,001-0,003 Глутамат натрия 0,05-0,30 Inekpirovaniya meat composition containing salt, sugar, sodium nitrite aqueous trinatriypzrofosfat nine, characterized in that, to improve the aroma and flavor properties that it additionally comprises a methionine-tsastin and monosodium glutamate in the following ratio, weight: Table salt 12-14 sugar 1-2 Sodium nitrite is 0.025-0.05 Trinatryaypirofosfat devyativodny 0.5-2.0 α-methionine 0.02-0.05 α-cystine 0.02-0.05 thiamine 0.001-0.003 Monosodium glutamate 0.05-0.30Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 74357)(2012) Воронцов, Олександр Олександрович; Школоберда, Олег ВасильовичСклад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, що включає Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, який відрізняється тим, що додатково містить Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5. The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products, including Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, wherein further comprising Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum from the following equation cultures masses. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5.Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 102931)(2013) Воронцов, Олександр Олександрович; Школоберда, Олег ВасильовичСклад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, що включає Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, який відрізняється тим, що додатково містить Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5. The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products, including Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, wherein further comprising Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum from the following equation cultures masses. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5.