Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесу сушіння глоду конвективно-інфрачервоним енергопідведенням
    (2015) Стрельченко, Людмила Василівна; Бурлака, Тетяна Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
    Враховуючи сезонність виробництва плодо-ягідної сировини, для харчової промисловості велике значення має зберігання. Тому, одним із завдань нашої роботи є обґрунтування оптимальних і допустимих строків зберігання плодів глоду, зневоднених конвективно-інфрачервоним енергопідведенням. При вивченні плодів глоду, як малопоширеної лікарської сировини, важливим є не використання їх у свіжому вигляді, а отримання із них напівфабрикатів у вигляді сушених плодів, настоянок, екстрактів і т.п. У зв’язку із цим необхідно знати закономірності накопичення поживних речовин у плодах в процесі технологічної переробки. Taking into the account the seasonality of the production of fruit and berry raw materials, storage is of great importance for the food industry. Therefore, one of the tasks of our work is the substantiation of optimal and admissible shelf life of hawthorn fruit, dehydrated by convective infra-red power supply. When studying the hawthorn fruit, as a low-frequency medicinal product, it is important not to use them fresh, but to obtain them from semi-finished products in the form of dried fruits, infusions, extracts, etc. In this regard, it is necessary to know the laws of the accumulation of nutrients in the fruit in the process of technological processing.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві
    (2014) Євчук, Яна Валеріївна; Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор Володимирович
    Жорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин). Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду
    (2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду
    (2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Закономірності процесу конвективного сушіння глоду
    (2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
    (2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду
    (2012) Шоронова, М. О.; Ражик, Іван Сергійович; Євчук, Яна Валеріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Кулінченко, Віталій Романович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу конвективного зневоднення глоду
    (2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна