Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м’ясних та м’ясомістких продуктів(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь МиколайовичПроведені дослідження і отримані результати дозволяють концептуально систематизувати підходи щодо ефективності використання харчових добавок. The research and the results allow conceptually systematized approaches to the efficiency of use of food additives.Документ Перспективні елементи активного пакування(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Желуденко, Юлія ВолодимирівнаСучасний стан харчової промисловості та напрямки розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів з врахуванням показників безпечності харчових продуктів. The current state of the food industry and areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the product with regard to food safety indicators.Документ Застосування мінеральних добавок у виробництві м'ясних продуктів(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаМінеральні речовини є важливими елементами харчування людини. Вони грають ключову роль у всіх процесах, що відбуваються в організмі людини, входять до складу гемоглобіну, гормонів, ферментів і є пластичним матеріалом для побудови кісткової та зубної тканини. Недостатня кількість мінеральних речовин зменшує опір організму до різних захворювань, прискорює процеси старіння, посилює негативну дію несприятливих екологічних умов. Minerals are important elements in human nutrition. they play a key role in all processes occurring in the human body, vhodyat of hemoglobin, hormones, enzymes, and there is a plastic material for building bone and tooth tissue. Lack of minerals reduces resistance to various diseases, accelerates the aging process, strengthens the negative impact of unfavorable environmental conditions.Документ Ефективні способи регулювання функціонально-технологічних показників харчових фабрикатів(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичПроведені дослідження можливості модифікації комплексу функціонально-технологічних і структурно-механічних показників м'ясовмісних систем показали ефективність дії наноматеріалів і ензимів в достатньо низьких концентраціях введення в склад білоквмісних систем. Past studies have the possibility of modifying complex functional and technological and structural and mechanical properties of m'yasovmisnyh showed the effectiveness of nanomaterials and enzymes sufficiently low concentrations introduction to composition bilokvmisnyh systems.Документ Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій ІвановичРозроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.Документ Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь МиколайовичСучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat.Документ Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаВиробництво налівкопчених ковбас м'яса птиці в технології яких використовується нетрадиційна білоквмісної сировина потребує врахування не тільки сенсорних характеристик і загальної харчової цінності продуктів, а й визначення впливу нетрадиційних наповнювачів на біологічну цінність нових видів продукції. Важливим також лишається визначення, для подальшої ідентифікації в складі ковбас, гістологічних характеристик не м'ясних наповнювачів, як в сухому вигляді так і у вигляді білково-жирових емульсій. Production of poultry meat sausages nalivkopchenyh in technology are used, tovuyetsya bilokvmisnoyi alternative materials requires consideration not only the sensornyh characteristics and overall nutritional value of food, but also determine the effect of alternative fillers on the biological value of new products. An important definition is left for further identification within sausages, histological characteristics is not meat fillings, both in dry form as well as protein and fat emulsions.Документ Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Желуденко, Юлія ВолодимирівнаПредставлено напрями цілеспрямованої зміни властивостей м’ясних систем з використанням нанокомпозитів. Presents a focused direction of change of properties of meat systems using nanocomposites.