Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оригінальні рецептури молочного морозива з кавою(2020) Іващенко, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПроведені дослідження щодо впливу виду внесеної кави (розчинна кава «Jacobs» та витяжка з меленої кави «Lavazza») на якісні показники готового продукту. Експериментально встановлено, що морозиво на молочній основі з поєднанням меленої та розчинної кави, дасть змогу отримати продукт з високими органолептичними властивостями – оригінальним кавовим смаком та ніжним кремовим кольором. Studies on the impact of the type of coffee (instant coffee "Jacobs" and extract from ground coffee "Lavazza") on the quality of the finished product. It has been experimentally established that milk-based ice cream with a combination of ground and instant coffee will allow to obtain a product with high organoleptic properties - original coffee taste and delicate cream color.Документ Розробка нових видів морозива з екстрактом цикорію(2020) Іващенко, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРозроблено рецептуру морозива молочного з екстрактом цикорію у кількості 1,5-2,0 %, яке відрізняється оригінальним органолептичними властивостями. Доведено функціонально-технологічні властивості екстракту цикорію, зокрема його стабілізуючу здатність. Виявлено можливість 50 % заміни гуарової камеді у складі морозива молочно-цикорного, що містить 2,0% екстракту цикорію. A recipe for milk ice cream with chicory extract in the amount of 1.5-2.0%, which has original organoleptic properties, has been developed. The functional and technological properties of chicory extract, in particular its stabilizing ability, have been proved. The possibility of 50% replacement of guar gum in the composition of milk and chicory ice cream containing 2.0% of chicory extract was revealed.