Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Погляд на хімічну освіту згідно вимог Болонського процесу(2006) Полумбрик, Максим Олегович; Іщенко, Віра Миколаївна; Буряк, Надія Іванівна; Тилтіна, Людмила ІванівнаРозглянуто проблеми, які мають місце, при впровадженні кредитно-модульної системи навчання. The problems of the introduction of ECTS system reviewed.Документ Кредитно-модульна система: старт зроблено(2006) Іщенко, Віра Миколаївна; Полумбрик, Максим Олегович; Шапошнікова, Ілона МихайлівнаРозглянуто впровадження кредитно-модульної системи навчання при вивченні хімічних дисциплін. We consider the introduction of ECTS system in the study of chemical discip lines.Документ Тест-методи аналізу харчових продуктів(2001) Іщенко, Віра Миколаївна; Салюк, Анатолій Іванович; Тилтіна, Людмила Іванівна; Рябокінь, Іван Григорович; Полумбрик, Олег МаксимовичДокумент Тест-методи аналізу харчових продуктів(1987) Іщенко, Віра Миколаївна; Салюк, Анатолій Іванович; Тилтіна, Людмила Іванівна; Рябокінь, Іван Григорович; Полумбрик, Олег МаксимовичДля аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.Документ Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах(2000) Полумбрик, Олег Максимович; Салюк, Анатолій Іванович; Іщенко, Віра Миколаївна; Фоменко, Веніамін ВасильовичРозвиток промисловості та транспорту, збільшення населення, інтенсифікація сільського господарства – все це джерела глобального і зростаючого забруднення природного середовища. Контроль за вмістом токсичних металів у харчових продуктах повинен здійснюватись за державним стандартами. В лабораторіях використовується фотометричний та полярографічний методи аналізу. The development of industry and transport, population growth, intensification of agriculture - all these sources of global and growing environmental pollution. The control over the content of toxic metals in food must be made by the state standards. The laboratories used photometric and polarographic methods of analysis