Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології шаруватих напоїв для закладу ресторанного господарства(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шевченко, Сергій ОлександровичДосліджено шляхи використання меду в технології шаруватих коктейлів. Ways of using honey in the technology of layered cocktails have been studied.Документ Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції(2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаНаведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.Документ Перспективні шляхи впровадження smart технологій у структуру готельних підприємств(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Кононко, Діна КостянтинівнаНами були досліджені сучасні напрямки розвитку готельного господарства в Україні та світі. Встановлено, що оснащення закладів готельного господарства smart технологиями дозволить підвищити якість проживання гостей та максимально забезпечити індивідуальні потреби споживачів. Визначено, що елементами технологій «розумний дім» доцільно оснащати системи пожежогасіння, водопостачання, клімат-контролю. We have investigated the modern directions of development of the hotel business in Ukraine and the world. It was determined that the introduction of smart technology in hotels will improve the quality of service and fully meet the individual needs of guests. It was determined that the technology of "smart home" should be installed on fire extinguishing systems, water supply, climate control.Документ Перспективні напрямки розширення анімаційних послуг у закладах готельного господарства(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Хоменко, Анастасія АнатоліївнаНами розглянуто ринок рекреаційного анімаційного сервісу, що пропонується в закладах готельного господарства закордоном. З метою розширення анімаційного сервісу для готелів сімейного типу нами запропоновано впровадити дитячі анімаційні програми навчально-розважального характеру. We studied the market of recreational animation service, which is offered in hotel enterprises abroad. In order to expand the animation service for family-type hotels, we have proposed to introduce children's animation programs of educational and entertainment character.Документ Перспективні напрямки розширення спортивно-оздоровчих послуг в індустрії гостинності(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Янішевський, Владислав ВіталійовичСпортивно-оздоровчі та оздоровчі послуги є затребуваними серед споживачів готельного продукту. Актуальним є розширення послуг рекреації в готельних підприємствах. Перспективним є надання послуг спелеотерапії. Sports and recreation services are in demand among the consumers of the hotel product. The urgent task is to expand the services of recreation in hotel enterprises. The promising direction in the hotel business is the provision of speleotherapy services.Документ Сучасний стан та міжнародний досвід організації сімейного відпочинку у підприємствах готельного господарства(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Баранська, Алла ВасилівнаРозглянуто перспективні напрямки розвитку готельного господарства в Україні. Для індустрії гостинності в Україні актуальним є створення належних умов для розвитку іноземного та внутрішнього туризму, що будуть відповідати міжнародним вимогам. Визначено, що для готельних підприємств сімейного типу першочерговим завданням є якісна організація сімейного відпочинку та надання розширеного сервісу анімаційних послуг, які б задовольняли потреби всіх членів сім’ї. Were considered promising areas of development of the hotel industry in Ukraine. For the hospitality industry in Ukraine, the creation of optimal conditions for the development of foreign tourism that will meet international requirements is relevant. It was determined that for family-type hotels it is important to have a high-quality organization of animation service, which will satisfy the needs of all family members.Документ Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаРозглянуто перспективні напрямки розширення асортименту кондитерської продукції. Встановлено, що актуальним є розроблення технології продукції спеціального та функціонального призначення. Нами запропоновані удосконалені технології бісквітів з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Considered promising areas of expansion of the range of confectionery products. It was established that the development of technology products for special and functional purposes is relevant. We have proposed improved technology sponge cake using non-traditional plant materials.Документ Ems (electric muscle stimulation) тренування як складова в формуваннi здорового способу життя(2018) Беценко, Олена Анатоліївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаПроаналізовано Ems (electric muscle stimulation) терапію, як перспективний напрям для формування здорового способу життя. Встановлено, що програми перебування в готелях стають все більш різноманітними і крім різних курсів лікування пропонується широкий вибір комплексів оздоровчих та відновлюючи сил послуг.Документ Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінників(2016) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБуло проведено комплекс досліджень по визначенню фізико-хімічних та технологічних показників якості цукрозамінників, встановлено їх вплив на утворення піноподібної структури бісквітного тіста та готових виробів. Визначено раціональні параметри тістоприготування та термооброблення бісквітів на основі мальтітолу, еритрітолу, ізомальтітолу. There were a set of studies to determine the physical, chemical and technological parameters as sugar replacers, found their influence on structure formation spumy sponge cake dough and finished products. It was determined rational parameters preparation of dough heat treatment and sponge cakes based on maltitol, erytritol, izomaltitol.Документ Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт»(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаҐрунтуючись на світовому досвіді можна виділити три напрямки розроблення функціональних продуктів: внесення в рецептуру фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів; зміна рецептури традиційних виробів з метою зниження шкідливих компонентів; збагачення традиційних харчових продуктів шляхом введення в рецептуру БАД.