Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас(2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна ВячеславівнаСучасна економічна ситуація спонукає виробників до здешевлення виробництва м’ясних продуктів без втрат якісних показників готових виробів. Одним із шляхів досягнення цієї мети є використання у технології м’ясних продуктів функціональних композицій на основі рослинних білків та клітковини.Документ Використання рослинної сировини у технології м’ясопродуктів(2017) Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичДля вирішення проблеми забезпечення населення високоякісною м'ясною продукцією доцільно використовувати рослинну сировину, яка слугує додатковим джерелом есенціальних речовин. Найбільш перспективними інгредієнтами для збагачення м'ясних продуктів є білоквмісна сировина, харчові волокна, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінеральні речовини. To solve the problem of providing the population with high-quality meat products, it is expedient to use plant raw materials, which serves as an additional source of essential substances. The most promising ingredients for the enrichment of meat products are protein-containing raw materials, dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.Документ Дослідження емульгуючої здатності соєвих білкових препаратів(2017) Фурсік, Оксана Петрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Вернигора, Олена Олександрівна; Страшинський, Ігор МирославовичДослідження функціонально-технологічних властивостей соєвих білкових препаратів свідчить, що стабільну високу емульгуючу здатність мають ізоляти Майсол та Алма Текс при всіх ступенях гідратації, тому їх використання у виробництві буде позитивно впливати на стан фаршевої системи. Investigation of functional and technological properties of soy protein drugs suggests that stable high emulsifying capacity and are isolates Maysol, Alma Tex at all levels of hydration, so their use in production will have a positive impact on the state meat system.Документ Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів(2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор МирославовичКонсерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.