Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив системи кайзен як складової LEAN-виробництва на якість та безпечність харчової продукції
    (2021) Анісімова, Варвара Володимирівна; Пащенко, Богдан Сергійович
    Було показано, що оптимізація виробничих процесів (кайзен) не потребує серйозних фінансових вкладень, а вимагає лише використання інтелектуального потенціалу працівників. Система кайдзен може формуватися так, щоб нові елементи легко вбудовувалися в існуючу на виробництві систему, не вимагаючи зміни структурної логіки всієї системи. Дуже важливо охопити у її впровадженні всі аспекти, що регламентуються принципами НАССР, адже це дозволить впливати на якість та безпеку кінцевої харчової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Основні проблеми впровадження Lean-виробництва на харчових підприємствах
    (2022) Анісімова, Варвара Володимирівна; Пащенко, Богдан Сергійович
    У матеріалі розглянуто, що в контексті сучасного розвитку існує 4 області проблем, з якими стикаються харчові підприємства при впровадженні принципів Lean-виробництва. В основі ефективного впровадження вказаної методології на підприємстві лежить філософія, яка передбачає глибоку і усесторонню культурну трансформацію, зокрема у мислені персоналу. Доведення цілей до кожного робітника активізує людей до виконання роботи і спонукання до відповідальності, а також створення цінності виробництва.
  • Ескіз
    Документ
    Діджиталізація процесів в системі НАССР
    (2021) Анісімова, Варвара Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Розробники застосунків пропонують цифровізувати етапи взаємодії членів робочої групи із впровадження та функціонування системи на підприємстві. Цілий ряд таких пропозиції направлені на моніторинг температурних режимів складських приміщень, холодильних та морозильних камер, а також етапам навчання персоналу основним принципам НАССР та підходам належних виробничих та гігієнічних практик. The app developers propose to digitise the stages of interaction between members of the working group on the implementation and operation of the system at the enterprise. A number of such proposals are aimed at monitoring the temperature conditions of warehouses, refrigerators and freezers, as well as the stages of staff training in the basic principles of HACCP and good manufacturing and hygiene practices.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу вирощення монокристалів окремих сполук купрума (ІІ)
    (2018) Анісімова, Варвара Володимирівна; Самусенко, Софія Ігорівна; Петренко, Тетяна Володимирівна; Перепелиця, Олександр Петрович