Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив системи кайзен як складової LEAN-виробництва на якість та безпечність харчової продукції
    (2021) Анісімова, Варвара Володимирівна; Пащенко, Богдан Сергійович
    Було показано, що оптимізація виробничих процесів (кайзен) не потребує серйозних фінансових вкладень, а вимагає лише використання інтелектуального потенціалу працівників. Система кайдзен може формуватися так, щоб нові елементи легко вбудовувалися в існуючу на виробництві систему, не вимагаючи зміни структурної логіки всієї системи. Дуже важливо охопити у її впровадженні всі аспекти, що регламентуються принципами НАССР, адже це дозволить впливати на якість та безпеку кінцевої харчової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Основні проблеми впровадження Lean-виробництва на харчових підприємствах
    (2022) Анісімова, Варвара Володимирівна; Пащенко, Богдан Сергійович
    У матеріалі розглянуто, що в контексті сучасного розвитку існує 4 області проблем, з якими стикаються харчові підприємства при впровадженні принципів Lean-виробництва. В основі ефективного впровадження вказаної методології на підприємстві лежить філософія, яка передбачає глибоку і усесторонню культурну трансформацію, зокрема у мислені персоналу. Доведення цілей до кожного робітника активізує людей до виконання роботи і спонукання до відповідальності, а також створення цінності виробництва.