Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Фудпеірінг(2014) Бойко, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.Розглядається Фудпеірінг як безграничне джерело для створення смакових поєднань. Fudpeirinh bezhranychne considered as a source for creating flavor combinations.Документ Сучасний метод молекулярної гастрономії у закладах ресторанного господарства(2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаНині новим і популярним об'єктом досліджень у галузі ресторанного бізнесу стає молекулярна кухня - напрямок досліджень, який вивчає та практично використовує фізико-хімічні перетворення інгредієнтів, що відбуваються під час приготування страв, а також соціальні, художні й технічні складові кулінарних і гастрономічних явищ як у цілому, так і з погляду науки. Now a new and popular subject of research in the restaurant business is molecular gastronomy - direction of research that studies and practical use of physical and chemical transformation of ingredients that occur during cooking, as well as social, artistic and technical components of culinary and gastronomic phenomena as in general, and in terms of science.Документ QR-код у ресторанному бізнесі(2014) Драненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаМатеріал присвячений перевагам впровадження QR-коду у ресторанний бізнес. Материал посвящен преимуществам внедрения QR-кода в ресторанный бизнес. The material deals with advantages of QR-code implementation in the restaurant business.