Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
63 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях(2023) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано попит на споживання солодких на основі соціологічного опитування страв у національних та вітчизняних готелях м. Києва. The paper analyzes the demand for the consumption of sweets based on a sociological survey of dishes in national and domestic hotels in Kyiv.Документ Організація івент-заходів в готельно-ресторанному господарстві(2023) Назарчук, Анна Олегівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано основні етапи організації івент-заходів, охарактеризовано значення персоналу в успішності їх функціонування. The paper analyzes the main stages of organizing events, characterizes the importance of personnel in the success of their functioning.Документ Удосконалення систем управління готельних підприємств (на прикладі системи SalesWorks від компанії SoftServe)(2019) Карпінська, Кароліна Романівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті проаналізований вплив ІТ-індустрії на готельний бізнес, розглянута проблема розвитку українських автоматизованих систем управління готельно-ресторанних підприємств та викладені переваги створення нових систем. Наведений перелік найпопулярніших компаній, які створюють автоматизовані системи для готельних підприємств. Викладені основні завдання систем та їх структурні елементи,описані інформаційні потоки готелю. The article analyzes IT-industry impact on the hotel business and the issue of Ukrainian software development with regard to the hotel and restaurant management as well as highlighting advantages of creating of such systems. The importance and necessity of hotels' management automatization. The article gives the list of the most available and successful companies, which create and elaborate autonomous systems for hotel industry.Документ Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовах(2018) Коваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаГотельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у ХХІ ст. є провідним напрямом економічного і соціального розвитку багатьох країн. Для дослідження застосовувались аналітичні методи і способи наукового пізнання теоретичних аспектів готельно-ресторанного господарства. Hotel-restaurant sphere as one of the most profitable sectors of the world economy, in the XXI century. is the leading direction of economic and social development of many countries. The research used analytical methods and methods of scientific knowledge of the theoretical aspects of hotel and restaurant economy.Документ Перспективи розвитку курортних готелів в гостинній індустрії(2018) Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПризначеня курортних готелів для відносно тривалого відпочинку на одному місці та можливість профілактичного чи оздоровчого лікування. The purpose of resort hotels for a relatively long stay at one place and the possibility of preventive or well-being treatment.Документ Дефіцит есенціальних інгредієнтів у харчуванні людини(2017) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичУ статті обґрунтовано можливість використання клітковини пшеничної, яблучної та какао для підвищення вмісту харчових волокон у раціоні людини. Встановлено, що досліджувана сировина містить велику кількість ХВ, що дає можливість використовувати її у якості функціонального інгредієнта. Досліджено фракційний склад клітковини та визначено, що основну її частину складає целюлоза та геміцелюлоза. The article possibility of using fine fiber, apple and cocoa to improve the content of dietary fiber in the human diet. The studied materials contains a large number of mines that enables its use as a functional ingredient is established. The composition in fiber fraction is studied and determined that the main part of it is cellulose and hemicellulose.Документ Вівсяне печиво збагачене білковмісною сировиною рослинного походження(2017) Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТаким чином, нутрієнтний склад вівсяного печива характеризується високим вмістом цукрів та насичених жирів, а вміст білку, харчових волокон, вітамінів та мікроелементів є незначним, тому для поліпшення амінокислотного складу вівсяного печива перспективним джерелом є використання вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Thus, the nutritional composition of oat biscuits is characterized by a high content of sugars and saturated fats, and the content of protein, dietary fiber, vitamins and trace elements is insignificant, therefore, for the improvement of the amino acid composition of oat biscuits a promising source is the use of secondary products of processing of plant material.Документ Доцільність використання емульгаторів у технології бісквітних напівфабрикатів(2016) Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВсю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі. All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.Документ Користь олій з нетрадиційної рослинної сировини(2016) Кравцов, Олександр Олександрович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВикористовуючи в їжу олії з нетрадиційної рослинної сировини потрібно знати з якими саме продуктами можна їх поєднувати для того, щоб вони приносили користь. Готуючи страви з використанням олій і додаючи їх в свій дієтичний раціон можна не лише захистити організм від токсинів і шлаків, але і підвищити імунітет організму. When using oils from non-traditional vegetable raw materials, you need to know which products you can combine in order to make them useful. While cooking dishes with the use of oils and adding them to your diet, you can not only protect the body from toxins and slags, but also increase the immunity of the body.Документ Проблема недостатності харчових волокон у харчуванні людини(2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВ Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.