Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація сушильного обладнання у молочній галузі як спосіб вирішення проблеми(2019) Михалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина РевмирівнаМодернізація сушильних установок дозволяє привести їх характеристики за енергоспоживанням та якістю готової продукції до аналогічного обладнання провідних фірм Європи. Modernization of drying units allows to bring their characteristics in terms of energy consumption and quality of finished products to similar equipment of leading European companies.Документ Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінності(2019) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія ВіталіївнаПророслі зерна пшениці вважаються однією з кращих натуральних і легкодоступних добавок. Фахівці рекомендують включати в раціон пророщену пшеницю, так як це сприяє зміцненню імунітету, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, звільняє організм від шлаків і токсинів. Цьому сприяє унікальний хімічний склад. Sprouted wheat grains are considered one of the best natural and readily available supplements. Experts recommend including germinated wheat in the diet, as it strengthens the immune system, improves the functioning of the gastrointestinal tract, frees the body from toxins and toxins. This is facilitated by the unique chemical composition.Документ Червона пальмова олія - продукт профілактичної спрямованості(2019) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія ВіталіївнаЖири є невід'ємною складовою, що повинна бути присутньою в щоденному раціоні кожної людини. Пальмова олія – одна з найрозповсюдженіших видів олії у харчовій промисловості усього світу. Вона є основою для виробництва багатьох продуктів харчування – маргарину, майонезу, дитячих молочних сумішей, морозива, хлібобулочних та кондитерських виробів. За останні роки пальмова олія за об'ємами світового виробництва посіла друге місце (25 млн т) після соєвої (29 млн т), при цьому зберігається тенденція до подальшого розвитку її виробництва. Fats are an integral part that should be present in the daily diet of every person. Palm oil is one of the most common types of oil in the food industry worldwide. It is the basis for the production of many foods - margarine, mayonnaise, infant formula, ice cream, bakery and confectionery. In recent years, palm oil in terms of world production took second place (25 million tons) after soybean (29 million tons), while there is a tendency to further develop its production.Документ Способи підвищення пожежної безпеки на підприємствах харчової промисловості(2019) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаРозглянуті основні причини пожеж та вибухів, що стаються на підприємствах харчової промисловості. Запропоновані способи підвищення пожежної безпеки.Документ Інноваційні будівельна матеріали(2018) Михалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина РевмирівнаВ наш час швидкостей, сумнівної екології людина намагається вибирати матеріали, які відповідають сучасним віянням в дизайні, вимогам до екологічності та експлуатаційним характеристикам.In our time of speed, questionable ecology, a person tries to choose materials that are in line with modern design trends, environmental requirements and performance.Документ Авторське пиво і тенденції розвитку в Україні(2016) Романова, Зоряна Миколаївна; Ашмаріна, Галина РевмирівнаУ цій статті ми описуємо перспективи виробництва авторського пива і тенденції його розвитку в Україні. In this article, we describe the prospects copyright beer production and its trends in Ukraine.Документ Тенденції в освітленні готелів(2015) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаВідмінне планування освітлення вимагає не тільки серйозних технічних знань, але й дизайнерського досвіду. Технології освітлення швидко прогресують, що дозволяє створити високий рівень світлового комфорту для гостей і клієнтів готелю. Excellent lighting plan requires not only significant technical knowledge, but also design experience. Lighting technology progresses rapidly, providing a high level of lighting comfort for visitors and hotel guests.Документ Перспективи екобудівництва готелів(2015) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаПри проектуванні екологічного дизайну якихось певних правил не існує, за винятком використання природних екологічних матеріалів.У новому світі готелів екологічного типу здатність до сталого розвитку й природні інновації є актуальними факторами. Застосування в архітектурі нових технологій й матеріалів забезпечить в майбутньому здорову екологію. When designing environmental design some specific rules exist, with the exception of natural ecological materialiv.U new world ecological type of accommodation capacity for sustainable development and innovation are important natural factors. The use of new technologies in architecture and materials provide a healthy environment in the future.Документ Раціональний вибір оздоблювальних матеріалів для готелів(2014) Ашмаріна, Галина РевмирівнаТемпи будівництва готелів у всьому світі показують дуже велике зростання. У будівництві готелів знайшли застосування різні будматеріали , як традиційні, що добре себе зарекомендували (пісок, цемент, бітум), так і відносно маловідомі (пінополістирол, піноплєкс ). The pace of construction of hotels all over the world show a large increase. In the construction of hotels have been used different materials, both traditional that worked well (sand, cement, bitumen) and relatively little known (polystyrene, pinoplyeks).Документ Енергозберігаючі будівельні вироби - фактор стратегії розвитку туристського і готельного підприємства(2014) Ашмаріна, Галина РевмирівнаВимоги до діяльності готелів постійно оновлюються і вдосконалюються, і більшість власників готелів зацікавлені в тому, щоб відповідати сучасним нормам і покращувати виробничі потужності, до яких відносяться будівлі готелів, з метою зміцнення своїх конкурентних позицій на міжнародному туристичному ринку.