Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму(2021) Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаДокумент Інтенсифікація теплової обробки харчових продуктів за умови комбінованого запікання з електроконтактним нагріванням(2017) Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаРозглянуто багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів. Реалізований в даному апараті комбінований спосіб теплової обробки кулінарних виробів передбачає використання електроконтактного методу нагріву (ЕКН) поряд з поверхневим та інфрачервоним (ІЧ). За їх сумісного впливу необхідно визначити раціональні параметри роботи трьох різних теплогенеруючих пристроїв, що забезпечить кулінарну готовність виробів за найменших витрат часу та енергії. Тому, виникає потреба у проведенні модельного розрахунку комбінованого процесу запікання, що має підтвердити його переваги за показником тривалості теплової обробки. Considered a multi-functional device for heat treatment of food products. The combined method of heat treatment of culinary products implemented in this apparatus involves the use of electrocontact heating (ECN) along with surface and infra-red (IR). For their joint influence it is necessary to determine the rational parameters of the work of three different heat-generating devices, which will ensure the culinary readiness of the products at the least cost of time and energy. Therefore, there is a need for a model calculation of the combined process of baking, which must confirm its advantages in terms of the duration of heat treatment.