Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла(2021) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.Документ Нетрадиційна сировина у виробництві пива(2022) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВиробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.