Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив основних параметрів уварювання цукрових утфелів на фракційний склад кристалів цукру(2016) Бабко, Євген Миколайович; Самофал, Максим ІгоровичВизначили вплив основних параметрів на фракційний склад кристалів на основі аналізу відомих математичних моделей процесу уварювання утфелю. Встановлено, що основні показники фракційного складу кристалів цукру в кінці процесу уварювання цукрових утфелів І продукту залежать від об’ємного теплового потоку. Identified impact on the of basic parameters fractional composition of crystals by analyzing known mathematical model of boiling massecuite. Established that the key indicators fraction of sugar crystals at the end of the process of boiling sugar massecuite І products depend on the volume of heat flow.