Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання пряно-ароматичної сировини у технології оздоровчих харчових продуктів
    (2024) Баглюк, Максим Олександрович; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Нами проведено органолептичний аналіз ряду пряних трав, обумовлено можливості застосування їх у технології оздоровчих та профілактичних продуктів.Використання пряної сировини у харчових технологіях демонструє значний потенціал для покращення якості та корисності їжі. Цей компонент не лише надає смаку та аромату, але й має цілющі властивості, сприяє зміцненню здоров'я