Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія ВолодимирівнаПроведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`sДокумент Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів(2014) Баляс, Наталія Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаМатеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.