root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
1
search.filters.author.Махмудов, Артур Мамедович
Ключові слова
search.filters.subject.desserts
1
search.filters.subject.microbiology
1
search.filters.subject.sour milk products
1
search.filters.subject.десерти
1
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.desserts
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Дослідження мікробіологічних показників кисломолочного десерту
(
2021
)
Махмудов, Артур Мамедович
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Показати більше
За результатами мікробіологічних показників встановлено термін зберігання кисломолочного десерту, що повинен не перевищувати 5 діб за температури 4±2 °С.
Показати більше