Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Топінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктів
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Встановлено можливість підготовки топінамбуру на типових збірних лініях консервних заводів. The possibility of preparing artichoke on typical modular lines canneries.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та перспективи розвитку технологый оздоровчих продуктыв на основы топынамбуру
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Брак знань та відсутність нормативної документації й прикладних досліджень з вивчення біохімічних процесів перероблення топінамбуру є об'єктивною причиною відсутності на ринку сучасних функціональних продуктів на його основі. Подальші наукові дослідження можливості з отримання нових інноваційних продуктів з бульб топінамбуру є перспективними та актуальними. Lack of knowledge and lack of regulatory documents and applied research on the biochemical processes of processing of Jerusalem artichoke is an objective reason for the absence on the market of modern functional products based on it. Further research opportunities to obtain new and innovative products from the tubers of Jerusalem artichoke are promising and relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом
    (2012) Бавровська, Т. В.; Лесечко, О. А.; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Зроблено аналіз сучасного стану ринку продуктів харчування консервованих біохімічним способом. Запропоновано технологія соленого топінамбура для розширення асортименту дієтичних продуктів. The analysis of the current state of food canned biochemical means. A technology salted artichoke to expand the range of health food.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості
    (2012) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.