Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Створення умов для інвестиційної безпеки підприємств харчової промисловості
    (2017) Басюк, Тетяна Петрівна
    Проаналізовано динаміку капітальних інвестицій в харчову промисловість; акцентовано увагу на необхідності інвестувати у систему управління безпечністю харчових продуктів; розглянуто заходи щодо зниження рівня ризику інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості при заданому рівні безпеки. The dynamics of capital investments in the food industry is analyzed; the emphasis is placed on the need to invest in a food safety management system; measures were taken to reduce the risk level of investment activity of food industry enterprises at a given level of safety.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості
    (2016) Басюк, Тетяна Петрівна; Чикаленко, Наталія Володимирівна
    У статті розглядається сутність поняття конкурентоспроможність продукції, особливості формування і шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості.