Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаОстаннi роки в Українi та свiтi набуває популярностi здоровий спосiб життя: фiзичнi навантаження та правильне харчування стали невiд’ємною частиною життя багатьох людей. В результатi з’явився ряд продуктiв для здорового харчування зокрема iз застосуванням плодів авокадо, яке направду є вкрай цiнною та корисною сировиною. In recent years, a healthy lifestyle has been gaining popularity in Ukraine and the world: physical activity and proper nutrition have become an integral part of many people's lives. As a result, a number of products for healthy nutrition appeared, in particular, with the use of avocado fruits, which is actually an extremely valuable and useful raw material.Документ Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Якимець, Карина ЮріївнаПроведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.Документ Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів(2022) Якимець, Карина Юріївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаПроведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.