Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства
    (2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Розглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.
  • Ескіз
    Документ
    Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії
    (2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Представлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.