Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми формування раціональної структури споживання продуктів харчування населенням України(2014) Бойко, Ірина АнатоліївнаДля забезпечення продовольчої безпеки країни велике значення має формування раціональної структури споживання продуктів харчування, при якому необхідно враховувати добову калорійність харчового раціону, його збалансованість за вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, макро- та мікроелементів. To ensure food security is of great importance forming a rational structure of food consumption, where it is necessary to consider daily caloric diet, it balanced for protein, fat, carbohydrates, vitamins, and macro- micronutrients.Документ Характеристика рівня споживання населенням України основних продуктів харчування(2013) Бойко, Ірина АнатоліївнаДокумент Залежність споживання продуктів харчування від рівня доходів населення України(2013) Бойко, Ірина Анатоліївна