Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання полікомпонентної суміші «Солодо Супер» у технології пшеничного хліба
    (2019) Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондар, Володимир Іванович; Видра, Олександр Валерійович
    Досліджено вплив суміші пророщених зерен пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи у кількості 10 % до маси борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники при виробництві хліба пшеничного та з додаванням полікомпонентної суміші «Солодок Супер». The effect of a mixture of germinated grains of wheat, oats, barley and corn in the amount of 10% to the mass of flour on organoleptic and physico-chemical indicators during the production of wheat bread and with the addition of the multicomponent mixture "Solodok Super" was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Пророщене зерно - неоціненний скарб
    (2019) Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондар, Володимир Іванович
    Досліджено процеси, що відбуваються в зерні під час пророщення. Описано позитивний вплив на здоров’я людини. The processes occurring in the grain during germination were studied. A positive effect on human health has been described.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробів
    (2015) Білик, Олена Анатоліївна; Халікова, Есма Фаїківна; Бондар, Володимир Іванович