root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бондар, Микола Васильович
1
search.filters.author.Попівнич, Марина Олегівна
Ключові слова
search.filters.subject.beer yeast
1
search.filters.subject.beer wort
1
search.filters.subject.fermentation
1
search.filters.subject.бродіння
1
search.filters.subject.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бондар, Микола Васильович
×
Ключове слово: search.filters.subject.beer yeast
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Вплив температури на бродильну активність та зберігання пивних дріжджів
(
2021
)
Попівнич, Марина Олегівна
;
Бондар, Микола Васильович
Показати більше
На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено температури приготування і зберігання дріжджів для забезпечення їх бродильної активності.
Показати більше