Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кривих сушіння продуктів рослинного походження терморадіаційно-конвективним енергопідведенням
    (2023) Бондаренко, Вадим Олександрович; Дубковецький, Ігор Володимирович
    Дослідження проводили при радіаційно-конвективному сушінні (рис.1)в імпульсному режимі нагрів-охолодження при умовах: температура сушіння – 60°C; питоме навантаження – 4,4 кг/м2; величина опромінення інфрачервоних генераторів – Е=8 кВт/м2; довжина хвиль інфрачервоних-генераторів – 2,0…4,0 мкм; відстань від інфрачервоних генераторів до продукту – 15 см; конвективне підведення теплоти здійснювали від зовнішнього генератору потужністю 1…2 кВт; відносна вологість повітря – 70 %; товщина шару продукту на сітчастому піддоні, який вставляли в сушильну камеру – 2…4 мм. На основі проведених досліджень встановлено закономірності кінетики терморадіаційно-конвективного сушіння та здійснена математична обробка для продуктів рослинного походження.