Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології»(2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Білик, Олена АнатоліївнаВ результаті спостереження за впровадженням елементів дуальної освіти в університетів встеновлено, що дуальна освіта забезпечує тісний взаємозв’язок між наукою, освітою, виробництвом, що приводить до якісних змін у системі підготовки фахівців для потреб харчової промисловості. As a result of observing the implementation of elements of dual education in universities, it was established that dual education ensures a close relationship between science, education, and production, which leads to qualitative changes in the system of training specialists for the needs of the food industry.