Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження системи менеджменту якості у закладах готельно-ресторанного господарства(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусов, Дмитро Юрійович; Башняк, Анастасія РоманівнаРозробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.Документ Окисно-відновний потенціал як один з показників оцінки антиоксидантної здатності харчових продуктів(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусов, Дмитро Юрійович; Лівар, Ольга ВіталіївнаВивчення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини. Study of the antioxidant ability of water-alcohol extracts from plant materials.Документ Оцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництві(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Білоусов, Дмитро ЮрійовичНа сьогодні широкий асортимент харчової продукції базується на використанні різноманітної рослинної сировини при виробництві напівфабрикатів - ароматні спирти, настої, спиртовані соки, морси тощо. Today, a wide range of food based on the use of various plant material in the production of semi - aromatic alcohols, infusions, spirited juices, fruit drinks and more.