Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Визначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складом
    (2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Білоцерківець, О. М.
    На сьогодні провідними проблемами в харчуванні населення України є незбалансованість раціону та невідповідність складу харчових продуктів нормам фізіологічних потреб за вмістом вітамінів, а також мінеральним, амінокислотним, та жирнокислотним складом. Today the leading nutritional problems in Ukraine is nonbalanced diet and the inadequacies of the food norms physiological needs for vitamins and mineral, amino acid and fatty acid composition.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептур кисломолочних паст з коренем імбиру
    (2014) Білоцерківець, О. М.; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Авторами проведено дослідження з вивчення можливості використання сухого кореня імбиру у складі рецептур кисломолочних продуктів. The authors conducted a study to investigate the possibility of using dry ginger root in the composition of formulations of dairy products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку
    (2014) Білоцерківець, О. М.; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Здійснено підбір продуктів переробки ягід дикорослих рослин для використання у складі рецептур молочних продуктів дитячого харчування. Визначено їх сумісність з кисломолочною основою та встановлено раціональні дози введення. Done selection of products processed berries of wild plants for use in recipes dairy baby food. Definitely compatible with fermented milk base and established rational dose administration.
  • Ескіз
    Документ
    Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів
    (2013) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Білоцерківець, О. М.
    Розроблено рецептурний склад сметанних виробів, визначено їх фізико-хімічні та органолептичні показники. Визначені показники значних змін під час зберігання не зазнавали, що пояснюється антиоксидантними та бактерицидними властивостями куркуми. Обґрунтовано гарантійний термін зберігання сметанних виробів – до 7 діб за температури (4±2)ºС. A a prescription of cream products is develop defined by their physico-chemical and organoleptic properties. Indices of significant changes during storage have not experienced, because antioxidant and antibacterial properties of turmeric. Grounded guarantee shelf cream products - up to 7 days at (4 ± 2) º C.