Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу органічних кислот на показники якості рожевих виноматеріалів для ігристих вин(2015) Скорченко, Марія Вікторівна; Білько, Марина ВолодимирівнаОдними із важливих показників якості ігристих вин є їх колір і смак. Свіжість смаку обумовлена органічними кислотами, головними представниками яких є винна та яблучна. Вони разом з фенолкислотами впливають на формування кольору вин. Кавова та винна кислоти естеризуються із утворенням кафтарової кислоти, а кумарова і винна – із утворенням каутарової, які мають відповідно коричневе і жовте забарвлення. Вміст яблучної та молочної кислот впливає на пінисті властивості ігристих вин. Метою роботи було встановлення впливу органічних кислот на показники якості рожевих виноматеріалів для ігристих вин. One of the important indicators of quality sparkling wines is their color and taste. The freshness of the taste is due to organic acids, the main representatives of which are tartaric and malic. They, along with phenalkylamine influence the formation of color wines. Coffee and tartaric acid with the formation of interesuyutsya kaftanova acid, and Komarova and the blame – with the formation of katarova, which are respectively brown and yellow color. The content of malic and lactic acids affect the foaming properties of sparkling wines. The aim of this work was to establish the effect of organic acids on indicators of the quality of wine materials for pink sparkДокумент До питання оцінки окисленності білих столових виноматеріалів(2008) Гержикова, Вікторія Григорівна; Ткаченко, Олена; Погорєлов, Дмитро Юрійович; Білько, Марина ВолодимирівнаВ умовах гострої конкуренції і боротьби за ринки збуту актуальною проблемою виноробної галузі України є виробництво рентабельної конкурентоспроможної продукції високої якості і тривалого терміну гарантійного зберігання. Одним із істотних недоліків вітчизняних виноматеріалів і вин є їх зайва окисленність. Реакції, що приводять до окисленності виноматеріалів і вин можуть протікати як у сфері летючих, так і нелетючих компонентів. In the highly competitive and fight for markets urgent problem of the wine industry in Ukraine is cost-effective production of competitive products of high quality and guarantee long term storage. One of the major drawbacks of domestic wine and wines is their excessive okyslennist. The reactions that lead to okyslennosti wine and wine can occur both in volatile and nonvolatile componentsДокумент Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин(2014) Тенетка, Аліна Іванівна; Скорченко, Марія Вікторівна; Білько, Марина ВолодимирівнаДоведена можливість отримання різнотипних виноматеріалів в умовах різних регіонів України. Доказана возможность получения разнотипных виноматериалов в условиях различных регионов Украины.Документ Нові енергозберігаючі технології у виноробстві(2006) Бабич, Ірина Михайлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна Яківна