root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Василів, Володимир Павлович
2
search.filters.author.Бабич, Ірина Михайлівна
1
search.filters.author.Мукоїд, Роман Миколайович
1
search.filters.author.Сергійчук, Ірина Андріївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-3058-3062
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-3454-1484
Ключові слова
2
search.filters.subject.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
1
search.filters.subject.champagne grape varieties
1
search.filters.subject.coloring matters
1
search.filters.subject.grapes
1
search.filters.subject.phenolic substances
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2018 - 2019
1
2020 - 2021
1
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Василів, Володимир Павлович
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-3058-3062
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин
(
2021
)
Сергійчук, Ірина Андріївна
;
Бабич, Ірина Михайлівна
;
Василів, Володимир Павлович
Показати більше
Документ
Перспектива використання нетрадиційних сортів винограду в Україні
(
2018
)
Бабич, Ірина Михайлівна
;
Мукоїд, Роман Миколайович
;
Василів, Володимир Павлович
Показати більше
Метою роботи було завдання дослідити нетрадиційні сорти червоного винограду, як сировину для виготовлення сортового вина
Показати більше