Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Готельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибуток
  • Ескіз
    Документ
    Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі
    (2023) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання цукрозамінників у технології кулінарної продукції
    (2022) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна
    В роботі проаналізовано перспективні цукрозамінники в технології кулінарної продукції.The paper analyzes promising sugar substitutes in the technology of culinary products.