Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання білкових компонентів у рецептурах м'ясних продуктів(2016) Слободянюк, Марина Олександрівна; Возна, Вікторія ОлегівнаСеред ряду технологічних факторів, що зумовлюють якість м'ясних паштетів, важливе значення мають функціонально-технологічні властивості, оскільки вони впливають на вихід готових виробів та їх зовнішній вигляд. Внесення в рецептуру гідратованого борошна з сочевиці в кількості 5-7% позитивно впливає на органолептичні показники продукту: покращується консистенція та смак готових виробів. Among a number of technological factors that contribute to the quality of meat pates, are important functional and technological properties because they affect the output of finished products and their appearance. Adding hydrated flour in recipes with lentils in an amount of 5.7% positively affect the organoleptic properties of the product: improved texture and taste of the finished products.Документ Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишнівська, Марія Валеріївна; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія АнатоліївнаНа сьогоднішній день інтенсивно розробляються нові комбіновані харчові продукти, які містять в своєму складі, поряд з м’ясною сировиною, інші види сировини тваринного і рослинного походження. Нажаль на виробництві такі продукти не завжди мають високу якість та підвищену харчову цінність. Тому для розширення асортименту якісної продукції передбачає широке застосування нетрадиційної сировини, створення та удосконалення науково обґрунтованих технологій. Today intensively developed new composite foods that contain in its composition, along with raw meat, other raw animal and vegetable origin. Unfortunately manufacture these products do not always have high quality and high nutritional value. Therefore, to expand the range of quality products involves extensive use of alternative raw materials, creation and improvement of scientifically based technologies.