Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Документ Дозування та фасування сипких сумішей харчових продуктів(2018) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Сокол, Андрій ВолодимировичДля вирішення завдання щодо точності дозування компонентів суміші, їх рівномірного розподілення по всьому об’єму продукції, а також забезпечення цілісності всіх компонентів суміші запропоновано нову конструкцію модуля дозування та формування. Визначення раціональних геометричних параметрів такого модуля здійснювалося методами математичного модулювання руху частинок сипкої продукції як по вертикальному продуктопроводу, так і по конічній гвинтовій лінії. To solve the problem of the accuracy of dosing components mixtures, their even distribution throughout production, as well as provision integrity of all components of the mixture proposed a new design of the dosing module and formation. Determination of rational geometric parameters of such a module was carried out methods of mathematical modulation of the motion of particles of bulk products as a vertical product pipeline and conical helix.Документ Шляхи зменшення енерговитрат у пакувальному обладнанні(2013) Якимчук, Микола Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Гавва, Олександр МиколайовичЗнадобилось трохи більше п’ятнадцяти років, щоб в Україні повністю змінилось відношення до упаковки, як у виробників так і в покупців. Таке переродження людської свідомості викликано насамперед появою сучасних видів упаковки, виготовлених із новітніх матеріалів на сучасному обладнанні.Документ Ущільнення сипкої продукції в картонній пачці в пакувальних машинах-автоматах(2015) Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр МиколайовичПри фасуванні сипкої продукції в картонну пачку і формування герметичної упаковки негативним явищем є утворення гірки продукції. Залежно від реологічних параметрів продукції, конструкції фасувального пристрою, умов навколишнього середовища (температура та вологість) — кут нахилу гірки продукції в пачці може становити до 60°-70°. Тому в дозувально-фасувальних пристроях, крім контролю кількості продукції за масою, потрібно проводити контроль за рівнем продукції. In prepackaging loose products Carton boxes and formation of hermetic packaging bad thing is the formation of slides products. Depending on the rheological parameters of product design packing device, environmental conditions (temperature and humidity) - angle slides products in a package can be up to 60 ° -70 °. Therefore, dosage-packing devices except the control number of products by weight, need to monitor the level of production.