Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічних режимів сушіння томатів(2017) Гаврилюк, Валерія Олександрівна; Соловей, Олена Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.Документ Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатів(2017) Гаврилюк, Валерія Олександрівна; Нестеренко, Аліна Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.Документ Дослідження процесу сушіння томатів різними способами(2017) Гаврилюк, Валерія Олександрівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.