Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для військовослужбовців
    (2023) Гаврилюк, Олександр; Гойко, Ірина Юріївна
    Напій з ягідної сировини - чорної смородини, обліпихи, червоної смородини, журавлини має чудові органолептичні властивості та допомагає покращити психоемоційний стан військовослужбовців.A drink made from berry raw materials - black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry has excellent organoleptic properties and helps to improve the psycho-emotional state of military personnel
  • Ескіз
    Документ
    Модернізаціястанції карбонізації розливу газованих безалкогольних напоїв
    (2018) Гаврилюк, Олександр; Бабко, Євген Миколайович
    Виробництво безалкогольних і слабоалкогольних напоїв збільшується в кілька разів за рахунок розробки установки для безперервного готування сусла і безперервного головного шумування. The production of non-alcoholic beverages is increasing several times due to the development of a continuous cooking plant wort and continuous main fermentation.