Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Продукти переробки насіння промислових конопель для технологій м’ясопродуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович
    Мета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології січених напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення з використанням морських водоростей фукусу та цистозіри чорноморської
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна; Галенко, Олег Олександрович
    В основу створення нових рецептур тюфтельок покладено поєднання м'ясної та рибної сировини з морськими водоростями фукус та цистозіра чорноморська в кількості 2 % на 100% сировини. Вміст йоду, селену, функціональних полісахаридів та вітамінів у водоростях збагачує розроблені харчові продукти, які можуть бути рекомендовані для масової, групової або індивідуальної профілактики дефіциту йоду та селену. The basis of new recipes meatballs put the connection of raw meat and fish with seaweed and kelp zystoseira in the amount of 2% on 100% raw. The content of iodine, selenium, vitamins and functional polysaccharides from seaweed enriches developed foods that are recommended for mass, group or individual prevention of iodine deficiency and selenium.