Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти приготування закваски спонтанного бродіння на основі вівсяного борошна
    (2022) Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    За умови дотримання розробленої схеми ведення можна отримати закваску на основі вівсяного борошна з показниками якості, близькими до традиційних житніх та пшеничних заквасок, що сприятиме забезпеченню «мікробіологічної чистоти», покращенню харчової цінності виробів, прискоренню технологічного процесу.If you follow the developed management scheme, you can get sourdough on based on oat flour with quality indicators close to traditional rye flour and wheat leavens, which will contribute to ensuring "microbiological purity", improving the nutritional value of products, speeding up the technological process.
  • Ескіз
    Документ
    Використання вівсяної закваски спонтанного бродіння в технології пшенично–житнього хліба
    (2019) Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    В роботі обґрунтовано доцільність використання заквасок спонтанного бродіння, порівняно із заквасками на чистих культурах молочнокислих бактерій в технології хліба. Описано спосіб виробництва закваски спонтанного бродіння з вівсяного борошна, наведено результати дослідження щодо використання даної закваски в технології пшенично–житнього хліба з вибором оптимального дозування.