Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті досліджено піноутворюючі та емульгуючі властивості харчових систем з соками журавлини і калини залежно від рН, температури, кількості цукру та лимонної кислоти. The article investigates the foaming and emulsifying properties of food systems with cranberry and viburnum juices depending on pH, temperature, amount of sugar and citric acid.
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад сирників на основі МБК
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    В роботі досліджено вплив температури та рН на осадження білків сколотин, обрано режими осадження. The influence of temperature and pH on precipitation of buttermilk proteins was investigated, precipitation modes were selected.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі доведено актуальність удосконалення технології отримання білкових копреципітатів. The paper confirms the relevance of improving of the protein co-precipitates technology.
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.